Когато усмивката и любовта не зависят от възрастта

Една специална фотосесия

eva.bg 06 July 2020

Снимка: butnaturalphotography.com

Семейната фотографка Суджата Сетия е автор на тези изключително мили, емоционални и въздействащи кадри, в които главна роля имат възрастни двойки. Идеята на проекта й е, че любовта не избледнява с годините, че бръчките по лицата не ги правят по-малко красиви, влюбени, важни за себе си и околните.

„Правеше ми впечатление, че хората идваха при мен, за да се снимат със съпрузите, приятелите, децата си, но почти никога с дядовците и бабите. Затова реших през половината от времето да снимам клиентите си както те искат, а през останалото да моля възрастните баби и дядовци да застават пред обектива ми“, казва Сетия.

Която и страна да посети, където и да се намира, тя винаги търси възрастни двойки, чието щастие да запечата завинаги в снимките си. „Историите не живота им, които научавам, докато ги снимам, както и любовта и отдадеността един на друг, на които ставам свидетел, са просто удивителни.

Една от тези възрастни двойки веднъж ми каза: Докато бяхме млади, около нас имаше толкова много неща, които ни разсейваха. Все не оставаше достатъчно време за любовта ни, претупвахме я някак си. Докато сега, когато сме си само двамата, тази любов и това приятелство помежду ни, е всичко, което имаме.“

Вижте част от снимките й в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР