Серина Уилямс: Меган е истинска приятелка

eva.bg 16 July 2019

Снимка: getty images

Меган Маркъл и Серина Уилямс са близки приятелки от години и постоянно се доказват една на друга като такива. Не може да не се забележи как се подкрепят във важните моменти.

Такъв бе финалът на Уимбълдън за Серина Уилямс. Въпреки грижите за новородената си рожба и кралските ангажименти, Меган не пропусна да подкрепи Серина и дойде да гледа мача. Макар и да загуби от Симона Халеп, след финала Уилямс сподели, че има за какво да бъде благодарна и едно от тези неща е, че вярната й приятелка я подкрепя от трибуните.

По време на пресконференцията след мача Серина сподели:

„Да имам такава приятелка е наистина невероятно. Тя е невероятен човек и винаги е позитивна, независимо от ситуацията. Да имаш такива хора в живота си е изключително важно. Меган е огромен почитател на спорта и беше щастлива за Симона, независимо, че беше там в моя подкрепа. Тя видя колко добре игра Симона и се зарадва на успеха й. Такава е – искрена и чиста. И е била до мен във всички моменти – и хубавите, и лошите“, казва Серина.

Прекрасните отношения между херцогинята на Съсекс и легендарната тенисистка накараха хората да спекулират, че Серина най-вероятно ще бъде кръстница на сина на Хари и Меган – Арчи. Серина обаче не успя да присъства на кръщенето, около което всички подробности се пазеха в тайна, включително и това кои ще бъдат кръстниците. Съвсем наскоро обаче стана ясно, че кристник на Арчи е един от най-добрите приятели на принц Хари - Чарли ван Страубензи.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР