Меденият месец на Софи Търнър и Джо Джонас

eva.bg 16 July 2019

Снимка: Instagram

Софи Търнър и Джо Джонас изживяват своята приказка, която е изпълнена с романтика, спонтанност и вълнения. Двамата се ожениха тайно във Вегас в началото на май, казвайки си „да“ в церемония за 600 долара. Джо и Софи решиха да направят това след наградите Billboard съвсем внезапно, без предварителни планове. Съвсем скоро бе и втората им романтична церемония, състояла се в луксозния Château du Martinetв Париж, където те споделиха специалния си момент със своите семейства и приятели.

Дойде и време за медения месец на влюбените. Те отново решиха да си подарят истинско приключение и да попътуват. От няколко дни двойката се намира в Позитано, Италия, носейки се по морето в луксозна яхта.

Преди да се отправят за Италия, Софи и Джо прекараха време на Малдивите във вълшебния хотелски комплекс Soneva Fushi. И двамата споделиха невероятни кадри от почивката си, като Софи описа мястото като същински рай, а Джо сподели, че на това място просто откриваш щастието.

Една вечер в частния сектор на луксозния комплекс е струвала на Джо и Софи 28,101 долара на вечер. Те са разполагали с девет спални, фитнес зала, СПА, сауна и частен басейн, намиращ се до просторната им спалня.

Вижте мястото, което Джо Джонас сподели в Instagram профила си, в следващото видео.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от J O E J O N A S (@joejonas) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР