Среща на върха

Когато едно кралско семейство срещне друго кралско семейство на една кралска кинопремиера

eva.bg 15 July 2019

Снимка: getty images/guliver

Европейската премиера на анимационния римейк на Дисни „Цар лъв“ събра наистина кралска аудитория както за червения килим, така и за прожекцията в киносалона.

В Лондон специално за събитието дойдоха Бионсе, която всички отвъд Океана наричат кралица Би, със съпруга си Джей Зи. Там бяха и принц Хари със съпругата си Меган Маркъл. И противно на кралския етикет, който не позволява прегръдки, а най-много ръкостискания с кралските особи, и Хари, и Меган не се притесниха да прегърнат американските звезди.

Бионсе се оказа голям фен на Меган след като актрисата стана съпруга на принца. Тя многократно я защитаваше публично от нападки и изразяваше гордостта си от факта, че е станала част от кралското семейство.

„Винаги намирайте време и за себе си“ - такъв бе съветът на Джей Зи към Меган и Хари, относно гледането на деца и родителските ангажименти. Бионсе пък изказа възхищението си от това колко „красив и сладък е Арчи“.

На премиерата в Лондон бяха още Елтън Джон и Фарел Уилямс, които също имат важна роля в създаването на продукцията.

Меган бе в черна рокля на Jason Wu с цена £3 454. Много по-впечатлени обаче бяхме от жълтата рокля на Бионсе, която бе решила да покаже колкото се може повече плът.

Вижте снимки от събитието в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР