Амал Клуни в любимото й червено

eva.bg 11 July 2019

Снимка: getty images

Като адвокат по човешките права, Амал Клуни никога не е безразлична към наболелите проблеми на времето, за които трябва да се говори. Откакто Джордж Клуни е с нея, той също се превърна в един от най-големите активисти.

Амал пристигна в Лондон, за да присъства на важна конференция, посветена на проблема за свободата на пресата. Както винаги, г-жа Клуни очарова със стил и вкус в избора си на тоалент.

Амал облече рокля по тялото в любимото й яркочервено, съчетана с жакет в същия цвят. Личи си, че тя има пристрастие към този цвят, тъй като често залага на него, а освен това много й отива. Не може да се отрече, че 41-годишната Амал умее да съчетава елегантност и оригиналност, а в стила й винаги всичко си е на мястото.

 

В семейство Клуни също всичко изглежда като да си е на мястото, особено през последната година. Списание „Forbes“ наскоро обяви Джордж Клуни за най-печелившия актьор през изминалата година. Голямата му печалба отчасти се дължи и на продажбата на компанията за производство на текила „Casamigos", на която Джордж е съосновател.

Вижте посещението на Амал в Лондон в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР