Серина Уилямс – голата истина

eva.bg 10 July 2019

Снимка: ALEXI LUBOMIRSKI for HARPER'S BAZAAR

Малко преди битката за титлата на дамския Уимбълдън, 37-годишната тенис легенда Серина Уилямс се снима за августовската корица на американския Harper’s Bazaar, за да покаже голата истина за себе си – без преструвки, без ретуш.

Списанието е запазило думите на Серина такива, каквито са - без редакция, а снимките от фотосесията не са претърпели никаква обработка. Виждаме Уилямс да позира смело пред обектива на Алекси Любомирски, от глава до пети в златен блясък.

Тенисистката сменя над пет искрящи в злато тоалета от брандовете Tom Ford, Lanvin, Missoni, Michael Kors и Stella McCartney, но най-внушителен е кадърът с веещата се пелерина от Ralph Lauren, съчетана с перфектния аксесоар – сандали от Christian Louboutin.

Серина е седемкратна шампионка на „Уимбълдън“, като миналата година изгуби своя десети финал от германската тенисистка Анжелик Кербер. Това беше много емоционален момент, в който Серина се скара със съдията по време на срещата, след което й бе наложена глоба на стойност 17 000 долара. След случая много хора я обвиниха в емоционална нестабилност.

 Пред Harper’s Bazaar тенисистката обаче даде да се разбере, че когато става въпрос за нейната страст, кариера и труд, не може да не се вълнува: „Защо когато една жена е пламенна в това, което прави, веднага й лепват етикети като „луда“ или „ирационална“?“, пита тя в интервюто.

Серина признава и това, че дъщеря й е най-големият й стимул:

Заради нея трябва да използвам гласа си, да отстоявам себе си, заради нея посягам към ракетата всеки път. Не можеш да се откажеш при първото предизвикателство. Животът е задвижван от любовта и тя трябва да ти даде сили да станеш, когато си долу, да се питаш дали не можеш да бъдеш по-добър от вчера, да не се задоволяваш с установеното. Господ е с мен и знам, че мога да се справя с всичко, което идва насреща ми“, казва тя, което звучи обещаващо за утрешните полуфинали.

Вижте останалите кадри от фотосесията на Серина Уилямс в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР