Принцеса Беатрис също иска да се нареди до иконите на стила в кралската фамилия

eva.bg 10 July 2019

Снимка: getty images

Когато си член на британската кралска фамилия, гардеробът ти се следи под лупа. Да не говорим, че на повечето кралски ангажименти и събития стоиш редом до икони на стила като Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.

Принцеса Беатрис обаче винаги е търпяла остри критики относно своя стил. От тях не се спаси и сестра й – Юджийн. Двете събудиха възмущение у много хора за избора си на шапки на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 г. След тази случка, изборите им на тоалети и аксесоари са още по-зорко следени, а опитите им за екстравагантност неведнъж са ставали обект на подигравки. Но кой ще се смее последен, предстои да видим, защото принцеса Беатрис реши коренно да преобрази стила си.

През последните няколко месеца тя умишлено се бори за вниманието на модната преса. Беатрис смени изцяло екипа си от стилисти. Сега тя се доверява на съветите на светска личност като Лейди Емили Комптън и на Оливия Бъкингам, която е моден колумнист и редактор. Двете помагат на Беатрис с всички официални събития, а разлика наистина има.

На кралските конни надбягвания в Аскът тази година принцеса Беатрис облече тъмносиня дантелена рокля от Maje, а по време на официалното честване на рождения ден на кралица Елизабет II, принцесата впечатли с рокля от нежен розов пастел. На градинските летни партита на кралицата видяхме Беатрис да носи тоалети с флорален принт, но без да прекалява с аксесоарите.

Приближени до принцесата твърдят, че тя е много доволна от начина, по който работят новите й стилисти и наистина е щастлива от преображението си. Може би дойде и нейният ред да си спечелимодната чест, на която се радват повечето жени от семейството й.

1 КОМЕНТАР
1
mika7
10 July 2019, 22:21

И Беатрис и Юджийн са много простовати , без маниери , без стил .
Много им личи желанието да са по- добри от другите ,без да имат потенциала за това . И бащата и майката са посредствени и се забърквата в поредните скандали .

ТВОЯТ КОМЕНТАР