Анджелина Джоли в Париж

От няколко дни актрисата е във френската столица, където се срещна и с кръстницата си

eva.bg 10 July 2019

Снимка: getty images/guliver

Анджелина Джоли може и да няма Инстаграм, за да документира пътешествията си из света, но и тя като всяка друга знаменитост прекарва част от лятото си в Париж. За щастие, около нея винаги ще се намерят достатъчно фенове и фотографи, за да заснемат и споделят с нас част от престоя й във френската столица.

44-годишната актриса е доста заета напоследък със снимките на екшън-трилъра „Those Who Wish Me Dead“, но въпреки това намери време, за да се разходи из Париж и даже да се срещне с кръстницата си – Жаклин Бисе.

Двете със 74-годишната звезда не се виждат особено често, но явно това не пречи на добрите им отношения. По време на настоящия престой на Анджелина в Париж двете се видяха и в понеделник, и във вторник, което бе прилежно документирано от снимки на фенове. За срещата им вчера Джоли бе в разкошна рокля на Loro Pian с впечатляващата цена от £2651.68.

По-късно през деня тя смени тоалета си на свободен бял панталон и сива блуза, излизайки от хотел Hôtel de Crillon, където е отседнала.

Жаклин Бисе е била близка с майката на Анджелина Джоли. Двете се сприятеляват, докато английската актриса снима филм с бащата на Джоли Джон Войт в Швейцария. Режисьор на лентата е Максимилиан Шел, който е и другият кръстник на Джоли.

Вижте снимки на Джоли от престоя й в Париж в галерията ни.

1 КОМЕНТАР
1
Reneta
10 July 2019, 16:42

Всъщност по-интересно е как изглежда кръстницата на 74 години!

ТВОЯТ КОМЕНТАР