И Меган уважи Уимбълдън

Този път без Кейт и в компанията на две стари приятелки от колежа

05 July 2019

Всяка година година тенис турнирът Уимбълдън се радва на сериозно кралско присъствие. И докато миналата двете херцогини – на Съсекс и Кеймбридж – дойдоха заедно на трибуните, то сега, може би потвърждавайки за пореден път слуховете за разрив в отношенията на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, те уважиха тенис събитието по отделно, в компанията на други дами и в различни дни.

Първо Кейт дойде на трибуните, а сега и Меган Маркъл не пропусна топ събитието. Тя остави грижите за бебето Арчи на бавачката и заедно с две свои стари приятелки бе там, за да подкрепи близката си приятелка Серина Уилямс.

Двете жени, с които 37-годишната херцогиня на Съсекс дойде, са стари нейни познати от времето на следването й в американския университет Northwestern. Едната дама се казва Линдзи Рот и трябваше да е от шаферките на сватбата на Меган и Хари, но в последния момент отказа тази чест. Другата дама пък е Женевиев Хилис, която заедно със Серина Уилямс организира бебешкото парти на Меган в Ню Йорк.

Меган бе с джинси, черен топ и бяло сако. И въпреки че за Уимбълдън не се изисква официален дрескод, много от присъстващите залагат именно на официално облекло, а не на спортно или по-ежедневно. Е, Меган явно е избрала комфорта.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР