Сара Джесика Паркър и малката черна рокля

eva.bg 26 June 2019

Снимка: getty images

Подобно на своята емблематична героиня в „Сексът и градът“, за Сара Джесика Паркър модата е начин на живот. „Отношенията, връзките имат общо с модата. Ако всички елементи не пасват съвършено, ако не се чувстваме добре в тях, се получава катастрофа“, е една от популярните реплики на Кари Брадшоу.

54-годишната Сара Джесика Паркър не изневерява на почерка си и усета си за стил. Последното събитие, на което актрисата присъства, бе Magical Summer Night, състояло се в новооткритата сграда 35 Hudson Yards, която се намира в известния западен район на Манхатън.

Сара бе от почетните гости на събитието, като избра изчистена малка черна рокля за тоалет. Монохромната й визия бе съчетана с перфектния аксесоар (и най-силно оръжие на Сара Джесика Паркър) – обувките! Актрисата избра бляскавите сребристи токчета „Celine“ Mary Jane ($450) на собствения й бранд за обувки „SJP by Sarah Jessica Parker.

Наскоро Паркър откри свой онлайн магазин, в който могат са се открият всякакви артикули, които отговарят на личния вкус актрисата – от обувки и тоалети, до книги и парфюми.

Вижте детайли от събитието в 35 Hudson Yards в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР