Банските костюми за лято 2019

Мария Младенова 27 June 2019

Снимка: Instagram

Сезонът на банските официално вече е тук. За всяка дама, която държи на външния си вид, банският е важна част от нейната лятна визия. Изборът на нов костюм за плажа или басейна не е толкова прост, колкото изглежда. Има съображения, които трябва да се вземат под внимание, като най-важно е да сме информирани за водещите тенденции.

Какви бански да носим това лято?

Животински принтове

Животинските принтове са безапелационен хит в модата тази година. Тази тенденция при облеклата се прехвърля и при банските костюми. Ще откриете богата гама – от класическия леопард до вариации на зебра, тигрови ивици и змийски окраски, който ще добавят екзотичност във вашата визия. С тези бански определено ще привлечете вниманието на плажа. Животинските принтове излъчват смелост и сила, така че не се страхувайте да бъдете дръзки.

Метални цветове

С този модел непременно ще заблестите със страшна сила. Докоснати от слънцето, лъскавите материи ще ви превърнат в ослепително бижу. Изберете своя искрящ цвят – класическите злато и сребро или нещо по-цветно, който ще подчертае вашата изтънченост.

Заблестете това лято и предупредете хората около вас да си носят слънчевите очила, за да не бъдат заслепени от модния ви блясък.

Висока талия

Високата талия напомня на ретро визията от 80-те и 90-те години, но свежите и иновативни модели на съвременните дизайнери поддържат тази тенденция и до днес. Този модел придава самочувствие най-вече на по-ниските дами или тези, които искат да прикрият коремчето си, като издължава силуета и има slim ефект.

Сладките панделки

Не пропускайте да обърнете внимание на детайлите. Сладките панделки, пискюлите или завързаните ефекти са акцентите на рамената или от двете страни на бикините, които могат да бъдат фокуса на вашия бански костюм.

Флорални мотиви

Животът е цветен. Нарисувайте вашата лятна визия по свой вкус с богата гама от флорални мотиви. С тях определено ще си придадете свежест и летен дух, ще подчертаете своята нежност и женственост.

Усетете коя е вашата модна тенденция това лято, изразете своята личност чрез банския си костюм и бъдете себе си на плажа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР