Топ 5 находки за летния гардероб от Антоанет Пепе

Онова, което се случва офлайн, вдъхновява онова, което виждате онлайн, казва инфлуенсърката в интервю за EVA

eva.bg 28 June 2019

Снимка: Instagram

Обикновено не се нуждаем от повод, за да обновим гардероба си. Но ако все пак имате нужда от такъв, ето ви един – ЛЯТО Е! В гардероба на всяка жена има място за поне още една нова рокля, къси панталони, чанта, шапка, сандали... Представяме ви летните находки на инфлуенсърката Антоанет Пепе, които тя откри на новата модна дестинация ANSWEAR.bg.

Разчитате ли на онлайн пазаруването, когато попълвате гардероба си и какви съвети бихте дали на читателите ни, когато си поръчват дрехи и аксесоари онлайн?

Пазарувам онлайн доста често и особено, когато търся нещо конкретно. Много по-лесно и бързо се случва всичко (а с две деца ходенето по магазините истинско приключение), когато използваш различните инструменти за филтриране на резултатите. Така за няколко минути си намерил нещото, от което имаш нужда. Хубаво е да се провери каква е политиката за връщане на артикули, за да няма изненади.

Вие сте е един от актуалните инфлуенсъри, съобразявате ли се с това, когато решавате какво да облечете и има ли случаи, когато неглижирате външния си вид? 

Благодаря ти! Да си призная и преди да стана блогър обръщах внимание на външния си вид. Сега, обаче, експериментирам много повече със стилове и начини на обличане, за да мога да представя различни тенденции и идеи на читатели/зрителите си. За мен това е много важно - да бъдеш актуален. Днес блоговете стават сами по себе си „медии“ - хората ни „следят“, за да научат нещо ново. Ако ние не се променяме и не растем, то тогава няма да има какво да покажем и би се обезсмислила нашата мисия. Отделно грижата за външния вид и психическото състояние на човек е форма на себеуважение. Не смятам, че трябва да си блогър, за да го правиш. 

Стилът е...

Начин за себеизразяване, подпис.

През есента на миналата година станахте майка за втори път – трудно ли съвместявате работните ангажименти и личния живот? 

Признавам, не е лесно. Полагам усилия, за да го правя и най-вече, за да имам достатъчно време и за двете неща - поотделно! Да, показвам част от живота си в интернет, но нека не забравяме, няма как и не е необходимо да показвам всичко. Показвам нещата, които вярвам, че по някакъв начин ще дадат добавена стойност на хората, които ме гледат. Дали ще научат нещо ново или ще им дам доза мотивация - за мен важното е да ДАВАМ. Отделно от това винаги намирам време за семейството си извън социалните медии и това, което показваме. Границата е много тънка и лесно биха могли да се размият нещата, а не е редно. Онова, което се случва офлайн вдъхновява онова, което виждате онлайн.

Има ли момент, в който да сте съжалявали, че допуснахте толкова много хора до толкова интимен момент като раждането на детето ви, пускайки видео в you tube канала ви?

Категорично НЕ. Срещам момичета ежедневно, които ми благодарят, че съм споделила този момент с тях, защото днес те се чувстват по-уверени, че могат да се справят с раждането и да бъдат родители. Затова заснех видеото - за хората, които имат нужда от такъв тип мотивация и за да спрем да говорим за раждането като за едно голямо табу. Това е най-невероятното нещо - появата на едно дете на този свят. Уникално е - независимо дали е естествено или секцио. 

Много майки са обсебени повече от купуването на дрехи за децата си, отколкото за себе си. В това отношение вие имате ли склонност да прекалявате с нови дрехи и аксесоари за детския гардероб? 

Всъщност, въпреки професията ми, съм доста избирателна, когато купувам дрехи на децата си. Не прекалявам, защото знам, че ще носят дадена дрешка няколко пъти и ще им омалее. Така е до поне 2-3-годишна на едно дете. Няма смисъл да се купуват купища дрехи и да тънат в прах. Предпочитам да купувам по-често по няколко артикула спрямо нуждите на децата, отколкото големи количества. За мен е важно да им е удобно и затова рядко ще видите Сиена в рокля или дреха, която ограничава движенията й.

В гардероба ви винаги ще има място за...

Нови очила, чанта и къси панталонки!

Какво правите с дрехите, които вече не носите?

Рециклирам, подарявам за благотворителност и подарявам.

Имайки предвид новите попълнения в гардероба ви, какви са вашите топ 5 находки за лятото?

Обожавам маратонки, особено с лека права платформа, защото издължават краката. И в комбинация с къси панталонки с висока талия и кроп топ - О, да!

Майка съм и ми се налага да носия купища неща със себе си, когато отидем на разходка. Ето една супер удобна и готина раничка, която ще ми влезе в употреба това лято.. и не само.


Луда съм по всякакви къси панталонки с висока талия. Особено, когато могат да се носят както с маратонка за през деня, така и с висок ток за някое вечерно парти на морето.

Гащеризони - имам десетки. Обожавам ги и най-вероятно, ако ме срещнете по Витошка - ще бъда облечена точно така.

Нека се подготвим и с нещо подходящо са прохладните летни вечери... или по-скоро сутрини. Дънковото яке е винаги must-have.

А какви са вашите топ 3 находки по отношение на летния гардероб на децата ви?

Гащеризони с къси панталонки - супер удобни и сладки

Сандали - за да им дишат крачетата

Шапки - Изключително важен аксесоар за детски гардероб - допълва тоалета хехе и ги пази от силното слънце

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР