Красавиците на Орландо: Кейти Пери и Миранда Кер

eva.bg 24 юни 2019

Снимка: Instagram

Бившата съпруга на Орландо Блум – Миранда Кер, както и бъдещата му такава – Кейти Пери – са в прекрасни отношения. Двете дори ходят по светски събития заедно.

Миранда Кер пусна своята нова линия козметика с витамин C на бранда Kora Organics. Кейти дори дойде да я подкрепи на събитието. „Благодаря ти, че бе до мен“, написа Миранда в Instagram, където сподели и снимкиот събирането им.

36-годишната Миранда е бременна с третото си дете от съпруга си Еван Шпийгел. Миналата година тя роди първата си рожба от Еван, като преди това има син от Орландо Блум. Миранда и Еван се ожениха в Лос Анджелис през май 2017 г., без да е минала и година от годежа им.

Орландо също продължи напред, след раздялата с Миранда. Тази година на Свети Валентин той се реши да поиска ръката на Кейти. Сватбата им се очаква да се състои през тази година.

Видно е, че Кейти и Миранда ги се радват на много топли отношения. Това може само да радва Орландо, тъй като синът му от Миранда - Флин Кристофър Блум - завинаги свързва семейството му с това на бившата му съпруга.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР