Всеки, който не одобрява Меган, вече не е в приятелския кръг на принц Хари

Или поне така се говори...

eva.bg 20 June 2019

Снимка: getty images

Преди Меган Маркъл да стане част от кралското семейство, двамата с принц Хари трябваше да отстояват желанието си да сключат брак. Сега двамата са щастливо женени повече от година, като в началото на май се роди първото им дете - синът им Арчи.

Твърди се обаче, че Хари е ограничил контактите си с всички, които не одобряват съпругата му. Ако преди принцът постоянно беше забелязван да се забавлява с различни приятели, то сега това не се случва и причината, според приближени, не са само семейните и родителските задължения.

Всеки, който някога е имал резерви относно Меган, сега е вън от кръга на Хари“, твърди близък до британската кралска фамилия пред The Sunday Times. Телевизионната водеща Лизи Кънди, която познава Меган от 2013 г., както и много хора от приятелския кръг на Хари, твърди, че самата Меган не симпатизирала на някои хора сред приятелите на съпруга си, което е накарало Хари да прекрати отношенията си с тези хора.

Но Кънди никога не е имала добро мнение за Меган и не го е криела. Приятелите на херцогинята на Съсекс обаче твърдят, че няма нищо вярно в това: „Меган не е властна жена и ако Хари не прекарва толкова време с приятелите си, това е, защото е отдаден баща“, казват те.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР