А какво мисли Лейди Гага за раздялата на Брадли и Ирина?

eva.bg 20 June 2019

Снимка: getty images

Откакто стана ясно, че Брадли Купър и Ирина Шейк официално са разделени, всички затаиха дъх, за да видят развоя на събитията между Брадли и Гага. След филма „Роди се звезда“, никой не можеше да отрече химията между двамата, а вечерта на Оскарите само затвърди това становище – на сцената Гага и Купър отново демонстрираха невероятна близост.

Приближени до Лейди Гага споделят, че тя не е въодушевена от новините, че Брадли сега е свободен. „Тя се чувства зле, че тъкмо след целия фурор около филма, след всички слухове, романсът на Брадли и Ирина приключи като по план. Всъщност Гага не се чувстваше добре от факта, че слуховете започнаха още по време на промотирането на филма и запознаването на света с него“, твърди източникът.

Дори и да има нещо между тях, сега съвсем не е подходящият момент двамата да го оставят да се случи. Реакцията на Гага все пак не опровергава слуховете, а само показва, че я притесняват последните събития около Брадли, защото всички очакваха точно това – той да се раздели с Ирина.

Според списание People цялата история, която се заформи около Гага и Брадли, е наранила Ирина дълбоко. Точно по това време Купър постоянно е пътувал, заради ангажиментите около филма и това неминуемо е оказало негативно влияние върху връзката им.

Приближени до Брадли твърдят, че точно сега няма начин той да се хвърли в обятията на Лейди Гага: „Немислимо е да се впусне в нова връзка, толкова скоро след раздялата си с Ирина. Не е в негов стил да прибързва в тези неща, особено след всичките слухове, след като всички очакват това от него. С Гага продължават да са много близки, говорят си постоянно, но само дотам“, споделя източникът.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР