Ако светът си нямаше Бийтълс...

Филмът „Вчера си е за вчера“ представя какъв би бил светът, ако Бийтълс никога не са съществували

eva.bg 20 June 2019

Питали ли сте се какъв би бил светът, ако си нямаше Бийтълс? Какво би станало с музиката, ако група като Бийтълс никога не е съществувала?Новият филм на Дани Бойл ни кара да добием представа как би изглеждал един такъв свят.

Премиерата на филма „Вчера си е за вчера“ на Leicester Square в Лондон събра тълпа от фенове, които посрещнаха Ед Шийрън, Лили Джеймс, Кейт Маккинън, Джоел Фрай и изгряващият актьор в главната роля във филма Химеш Пател . Те се присъединиха към режисьора Бойл и сценариста Ричард Къртис в типичната, сякаш излязла от песен на Бийтълс, дъждовна вечер.

Ед Шийрън предизвика същински фурор сред събралите се фенове пред кино Одеон на Leicester Square. Това е най-голямата роля на музиканта в киното до момента, за която той получи огромни похвали от колегите си и от продукцията. Ед сподели с публиката, че се е почувствал много поласкан от факта, че сценарият е отчасти повлиян и от моменти от неговия живот и творческия му успех. Кейт Маккинън го определи като „много скромен и страхотен актьор“, а Дани Бойл допълни, че Шийрън е „много щедър“.

За изгряващата звезда Химеш Пател Дани Бойл сподели, че се е справил страхотно с песните на Бийтълс. „Направи акустична версия на Back in the U.S.S.R. и аз се разтанцувах в залата за прослушвания, което не е типчно за един режисьор“, споделя Дани Бойл. За филма Химеш Пател записва нови версии на златни хитове на легандарната група като Yesterday, In My Life, The Long and Winding Road, Penny Lane, Eleanor Rigby, Strawberry Fields Forever, Here Comes the Sun, While My Guitar Gently Weeps, Hey Jude, Help!, All You Need Is Love. Лентата, разбира се, не би могла да се осъществи като проект, без благословията на членовете на бандата сър Пол Маккартни и Ринго Стар, както и на наследниците на Джон Ленън и Джордж Харисън.

Филмът излиза по кината в България от пети юли. Вижте трейлъра му в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР