Сара Джесика Паркър откри свой онлайн магазин

eva.bg 19 June 2019

Снимка: Instagram

Обувки, дрехи и парфюми... и още обувки! Щом чуем името Сара Джесика Паркър знаем, че и цяла съблекалня не би била достатъчна, за да се поберат най-емблематичните визии, с които сме я виждали в сериала „Сексът и градът“, както и по червените килими.

Сега актрисата отвори свой онлайн магазин, в който продава най-любимите си неща – от обувките, правени по неин дизайн, собствения й парфюм SJP Beaut, до книгите на изданието й, както и артикули като иконичната бяла пола пачка, с която ни се разкри героинята Кари Брадшоу в един от най-големите сериали на HBO.

Припомняме, че Сара мечтаеше за собствена линия обувки отдавна, като през 2014 г. това се осъществи, разбира се, в сътрудничеството с директора на Manolo Blahnik USA – Джордж Малкмус. Manolo Blahnik е любимият бранд за обувки на Кари Брадшоу, но очевидно и на самата Сара Джесика Паркър.

След като колаборацията й с Manolo Blahnik предизвика същински фурор и колекцията йсе разпродаде като топъл хляб, Сара отвори собствен магазин в любимия си Манхатън. Обувките в него са ръчна изработка и всички са правени в Италия. Актрисата често посещава бутика си, за да помага на клиентите с избора им.

Книгите се оказват поредната прилика на Сара с героинята й Кари. Тя винаги е обичала да чете, затова става литературен редактор в собственото си издателство SJP for Hogarth. Тя издава и редактира литературни произведения, отразяващи собствения й вкус. Досега издателството е публикувало само три романа, но Паркър казва, че това е само началото.

Е, сега можем да се гмурнем в света на Сара Джесика Паркър в новия й сайт. Вижте го тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР