Санда Бълок: Бих направила всичко в името на децата си

eva.bg 18 юни 2019

Снимка: getty images

На филмовите и телевизионни награди на MTV (MTV Movie and TV Awards) Сандра Бълок бе наградена за най-плашещо изпълнение за ролята си във филма на Netflix – Bird Box.

Актрисата посвети наградата на своите деца: „Вие сте моят свят. Обичам ви толкова много, бих направила всичко за вас. Вие сте мисълта, с която ставам, мисълта, с която лягам. На този свят съм, за да ви обичам и да ви пазя“, каза Сандра, когато Гал Гадот й връчи наградата.

Бълок е холивудска звезда от 25 години, но майчинството е най-важният й приоритет, дори преди кариерата. Тя има син – Луис Бардо Бълок на девет години – и дъщеря – Лайла Бълок на седем години. И двете й деца са осиновени: „Има стотици хиляди деца, които са готови да бъдат ваши. Ставаш техен родител в минутата, в която приемеш любовта им“, сподели веднъж актрисата в интервю за предаването Today Show.

Всъщност децата се оказват причината Сандра на драго сърце да приеме ролята си в Bird Box, тъй като там се разкрива историята на майка, която е готова на всичко, за да спаси децата си.

Исках децата ми да видят какво означава семейство. Че понякога се раждаш в него, а друг път трябва сам да го откриеш или то те открива. Както и да се случи това, семейството е най-ценното, за него се бориш, него пазиш!“, каза още Сандра в своята реч.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР