Кортни Кокс отпразнува 55-ия си рожден ден... и то в каква компания!

eva.bg 17 June 2019

Снимка: Instagram

Кортни Кокс стана на 55 години и реши да сподели специалния повод с още по-специални хора – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу.

Емблематичното трио, прекарало десетилетие заедно на снимачната площадка на любимия на милиони сериал „Приятели“, отново се събра. „Приятелисе превърна в глобален феномен, защото химията между актьорите цяло десетилетие не угасна нито веднъж. Но тази химия в сериала е съвсем реална и в живота – можем да го твърдим със сигурност поне за женската част от актьорския състав! Затова след края му, Дженифър, Кортни и Лиса продължават да бъдат много близки и да прекарват пълноценно време заедно.

Каква късметлийка съм, че имам възможността да празнувам рождения си ден с тези две прекрасни жени! Обичам ви толкова много!“, написа Кортни в Instagram профила си, където сподели и снимка с двете си приятелки.

Кортни се сдоби с профил в Instagram съвсем скоро, за да има възможността да споделя с почитателите си важни от живота си неща.

След като прекара време насаме с Лиса Кудроу и Дженифър Анистън, Кортни реши да събере цяла женска компания и да прекарат вечерта в ресторант в Лос Анджелис.

„Нямам време за повърхностни приятели. Трябват ми само истински. За какво ни е да имаме повърхностни приятели в живота си изобщо?", казвала е неведнъж Кокс, когато я питат за приятелството. 

 

 

2 КОМЕНТАРА
2
AVA
18 June 2019, 14:20

Прекрасни жени! Да, годините са оставили своя отпечатък, но това не е тъжно. Тъжно да страдаш по миналото, вместо да се наслаждаваш на настоящето.

1
Илиана
17 June 2019, 13:22

Мда, годинките не са пощадили никого. Независимо от това колко ботокс или помада ще си сложиш, накрая все пак остаряваш наистина... Тъжно. А бяхме млади и хубави!

ТВОЯТ КОМЕНТАР