Ирина след раздялата

eva.bg 16 June 2019

Изминаха десетина дни откакто гръмна новината, че една от най-красивите двойки в шоубизнеса – холивудската звезда Брадли Купър и супермоделът Ирина Шейк – се разделя. Днес инстаграмът на Шейк е един от най-страстно следените и всеки нейн пост се коментира и обсъжда надълго и нашироко в таблоидите.

В петък Ирина се появи на първото си ревю след раздялата във Флоренция за LuisaViaRoma, но преди това отлетя за няколко дни за студените страни – за Исландия, където засне - далеч, далеч от целия шум - фотосесия за известна марка бельо. От там тя постна своя възхитителна снимка по бански, която предизвика както коментари от типа: „Покажи му какво губи!”, така и харесване от страна на бившето гадже на Лейди Гага Кристиан Карино.

Според някои британски медии наскоро Ирина е коментирала цялата история за Брадли, Гага и аферата на годината с думите : Не трябва да доказвам нищо на никого. Аз съм над това.

След Исландия и Флоренция топмоделът замина за Милано, за да участва в ревю на своята любима „кралица”, както сама я нарича – Донатела Версаче.

Междувременно Брадли Купър бе засечен пред хотел The Sunset Tower Hotel в Уест Холивуд, заедно с двама свои приятели на нещо като „първия си ергенски запой” след раздялата (ако си поиграем със заглавието на филма „Последният ергенски запой”, който превърна Купър в звезда).

От Лейди Гага – нито дума засега.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР