Експлозия на снимачната площадка на Джеймс Бонд, снимките са спрени

eva.bg 05 June 2019

Голяма експлозия на снимачната площадка на новия филм за топ агента Джеймс Бонд в студията на Pinewood в Лондон предизвика временно спиране на работата по лентата. Ранен е един член от екипа на продукцията, но за щастие няма загинали.

Продуцентите на филма разкриват, че става въпрос за една от каскадите, която са се объркала и се е стигнало до инцидента. Експлозията е трябвало да бъде контролирана и да не се стига до щети и наранени. Но по време на работа с взривни вещества, за съжаление, всичко е възможно.

Това е 25-ят филм от поредицата за агент 007, но все още няма официално или работно заглавие. Първоначално режисьор бе Дани Бойл, но той се оттегли от снимките, защото не му позволиха да убие Джеймс Бонд, както искаше да се случи в сценария.

В главната роля отново е Даниел Крейг, но така и не става ясно дали той е бил на снимачната площадка по време на инцидента. Актьорът обаче пострана наскоро по време на снимките в Ямайка, където нарани глезена си и се наложи лека хирургическа операция. По план лентата трябва да има своята премиера през април догодина. Имайки предвид спънките обаче, не се знае дали това наистина ще се случи.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР