В дома на Джесика Алба

eva.bg 27 May 2019

Снимка: Architectural Digest

Надникваме в невероятното имение на Джесика Алба в Бевърли Хилс, където тя живее със семейството си. „Най-накрая се радваме на мечтания си дом“, сподели 38-годишната актриса пред Architectural Digest, тъй като имението претърпя 18-месечен ремонт.

Сега, вече готово, то краси корицата на интериорното списание, благодарение на което имаме шанса да видим крайния резултат от продължилата година и половина реновация, започнала уж само с пребоядисване на стените, но в крайна сметка домът придобива изцяло нов облик.

Джесика и съпругът й Кеш Уорън живеели малко по-надолу на същата улица през последните десетина години. Раждането на трите им деца обаче става причина да потърсят ново жилище, достатъчно просторно и съобразено с малчуганите, за да им осигурят прекрасно ежедневие и детство.

"Търсех голямо и хубаво място, където да пораснат децата ми", казва Алба. Е, вече го имат и 10-годишната Онър Мари, 7-годишната Хейвън Гарнър и най-малкият член на семейството Хейс Алба, който е само на една годинка, са щастливи.

„Все още не мога да повярвам, че най-голямото ми бебе е на 10 години. И знаете ли какво? Тя вече не се нуждае от мен както преди. Това разбива сърцето ми, но е вярно. Времето, което имаме с децата ни, докато са малки, е толкова кратко. И това ми напомня да бъда до тях и да се грижа за тях във всеки удобен момент. Всеки гняв, всеки уморен вик, всеки един от тези дни, които понякога се чувстваш сякаш нямат край, трябва да се оценяват. Защото истината е, че имат край", сподели преди време Алба.

Вижте как изглежда мечтаният дом на Джесика Алба и Кеш Уорън в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР