Имало едно време в... Кан

eva.bg 22 May 2019

Снимка: getty images/guliver

Световната премиера на дългоочаквания нов филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в... Холивуд“ се състоя снощи в Кан и няма как да не акцентираме върху този звезден екип по червения килим на Френската Ривиера.

Лентата предизвика доста крайни мнения сред филмовите критици – някои бурно я аплодираха, други пък заявиха, че е тотална скука и пълно разочарование. Премиерата на филма у нас ще е през август и тогава всеки ще може да прецени кои от критиците са били прави.

Междувременно нищо скучно и разочароващо нямаше на червения килим, където специално за прожекцията бяха дошли освен режисьорът Куентин Тарантино със съпругата си и звездите в главните роли.

Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Марго Роби застанаха заедно пред фотографите и ако трябва да сме напълно честни, мъжкото присъствие бе това, което ни впечатли най-много. Все пак да видиш Брад Пит и Лео ди Каприо заедно си е повече от събитие. А и те се постараха да дадат на фотографите доста забавни и красиви кадри.

Вижте в цялата им прелест звездите на Тарантино, който дори наистина да се е провалил с новия си филм, за пореден път доказва, че е абсолютен ас по отношение на кастингите - със сигурност знае как да подбира интересен актьорски състав. Представяме ви част от последния му звезден отбор в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР