Една година след сватбата – двамата вече са трима

eva.bg 20 May 2019

Снимка: Instagram

Принц Хари и Меган Маркъл отбелязаха първата годишнина от сватбата си, пускайки в Инстаграм серия от непоказвани досега снимки от церемонията. Повечето от тях са бекстейдж кадри, уловили детайл, емоционален момент, усмивка и нежен жест, останали незабелязани за останалите.

Меган и Хари сключиха брак в катедралата St George на 19 май, като церемонията бе проследена на живо от милиони зрители по цял свят. Булката бе във впечатляваща рокля на дизайнерката Клеър Келър, творчески директор на Givenchy. „Изглеждаш невероятно“, пък бяха думите, с които Хари я посрещна пред олтара. До там я заведе баща му принц Чарлз, заради проблемите с баща й, с когото все още не си говорят. Майка й, както и най-близките приятели обаче бяха там.

Официален фотограф на сватбата бе протежето на Марио Тестино - Алекси Любомирски, който също е благородник. До нас достигат само малък брой от направените кадри в рамките на целия ден, като според предварителните информации става въпрос за 28 000 снимки.

Година по-късно прекрасните емоции от сватбата отново връхлитат всички, разглеждайки серията от бекстейдж снимки, с които херцозите на Съсекс ни зарадваха. Може би серията от кадри трябваше да завърши с един на новото попълнение в семейството им. Година по-късно двамата младоженци вече се радват на първо дете – Арчи се роди преди няколко седмици, което означава, че Меган и Хари не са си губили времето относно осигуряването на наследници на короната.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР