В градината на Кейт Мидълтън - време е за игра!

Назад към природата

20 May 2019

Кейт Мидълтън е вложила доста усилия в създаването на този парк-градина, в който има и поточе, и къща на дърво, и люлка на клона, и дървени мостчета... Пълна идилия с цел децата да се завърнат към природата, да играят боси, без да се страхуват от буболечките, водата в реката, пръстта по ръцете им, камъчетата под краката им.

Градината на Кейт Мидълтън е част от Chelsea Flower Show, което по традиция се провежда през май. Но преди да бъдат допуснати и други деца да видят как се е справила херцогинята на Кеймбридж в ролята на градинар, тя реши да тества крайния резултат от усилията си, пускайки първо своите деца в сътворения от нея мини-парк.

Е, съдейки по снимките, Джордж, Шарлот и Луи искрено харесаха проекта на мама.

На един от кадрите Джордж и Шарлот са събули обувките си и седят боси на дървено мостче, като под тях минава малка рекичка. На друг пък едногодишния принц Луи демонстрира колко е смел с първите си стъпки, тичайки по пътеката под зоркия поглед на баща си Уилям.

Има и специална люлка, закачена за клона на едно дърво и предназначена именно за по-малки деца. А май и не само за тях, защото Кейт също реши да я тества.

„Децата – и нейните, и чуждите – винаги са били в сърцето на този проект“, коментират близки до херцогинята.

Вижте в галерията как са забавляваха кралските деца в градината на мама. Скоро ще бъде отворена и за външни посетители.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР