Хали Бери: Не се страхувайте да станете майки след 40-годишна възраст

eva.bg 14 May 2019

Снимка: getty images

52-годишната Хали Бери смята, че със сериозна задача като майчинството, не бива да се избързва. Дъщеря си Нала и сина си Масео тя ражда след 40-годишна възраст.

Съвсем скоро ще гледаме Бери в главна женска роля в третата част на „Джон Уик“, който ще излезе на 16 май тази година. Затворената му премиера в Ню Йорк беше последвана от пресконференция, на която на Хали бяха задавани много различни въпроси. Когато разговорът пое към темата за децата и раждането, актрисата сподели следното:

„Човек е по-готов за родителски грижи, когато е на 40, отколкото, когато е на 20. Родителството е едно от най-сериозните неща на този свят и с него не трябва да се избързва. На 40 по-добре разбираме себе си. Постигнали сме много неща. Затова смятам, че не трябва жените да се страхуват да станат майки на тази възраст“, каза Хали, като с това даде на всички да разберат, че не смята, че е родила твърде късно, дори напротив.

Актрисата вярва, че човек с опит и вече извоювана позиция в обществото може да даде по-добър шанс за развитие на едно дете, отколкото един млад родител, който тепърва гради живота си и започва да трупа опит. На онези жени, които смятат да станат майки по-късно в живота си, а не когато се предполага от тях да раждат, Хали казва „Направете го!“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР