Една любима стилна двойка - Джордж и Амал Клуни

Червеният килим им отива

eva.bg 08 May 2019

Снимка: getty images/guliver

Джордж Клуни и съпругата му Амал продължават да са една от най-стилните двойки на червения килим. Доказаха го и вчера по време на премиерата на минисериала „Параграф 22“.

Амал бе в тъмнозелена рокля на Oscar de la Renta на впечатляващата цена от £6 368, докато 57-годишният актьор бе доста по лежерен по отношение на облеклото си, пропускайки вратовръзката.

Клуни е в ролята на продуцент, режисьор на първите два епизода и с малка роля в сериала, който е базиран на едноименната творба на Джоузеф Хелър.

Наскоро актьорът заяви, че съпругата му и майка на двете им деца категорично му е забранила да се качва на мотоциклет. И причината е катастрофата в Италия миналата година, която за малко да му коства живота.

„Не ми е позволено да карам каквито и да било мотоциклети. Преживях много тежка катастрофа. Ударих се в друг шофьор с над 112 километра в час. Завинаги слязох от мотора“, сподели той. Да се надяваме обаче, че винаги ще присъства на червения килим, защото там наистина се чувства у дома си. Пък и са една от любимите ни звездни двойки, които винаги се отличават с безупречен стил и много чар.

„Да те гледам с децата ни Ела и Александър е най-голямата радост в живота ми. Ти изпълваш дома ни със смях и щастие още преди да се родят близнаците“, казва за него Амал. „Преди да се родят децата Амал бе единственият човек, чийто живот означаваше много повече, отколкото моя собствен. Никога не бях изпитвал подобно нещо“, казва пък Джордж.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР