Не е късно за лятно тяло

04 May 2019

Времето на дебелите палта отдавна мина. На мястото на широките пуловери, в които удобно се криехме през зимата, идват леки и ефирни дрехи, които подчертават формите ни. За съжаление, в този момент с ужас осъзнаваме, че сме с няколко килограма и сантиметри в повече. А новите колекции само ги гледаме през витрините.

Спокойно, има достатъчно време да влезем във форма. Дори няма нужда да прекарваме ежедневно часове в тренировки в залите. Благодарение на бодишейпинг процедурите криолиполиза и премахване на целулит с BTL Unison можем да намалим обиколките на телата си безболезнено и да се сбогуваме с досадния целулит.

Какво представлява криолиполизата?

Тя е бърза и надеждна процедура, с която ефикасно намаляваме обема на натрупаните мастни депа на различни зони на тялото. Апаратът разполага с адаптирани приставки за различните части на тялото - корем, вътрешни, външни, задни или предни бедра, бричове, дупе, колене, паласки и ръце. И то супер безболезнено. Единствено в първите 5-10 минути се усеща леко боцкане и леко охлаждане на мястото, където е поставен апаратът.

Какво точно се случва в тялото?

Поставен на желаното място, апликаторът създава вакуум, чрез който се прекъсва кръвоснабдяването на мастната тъкан в областта. В продължение на 60 минути машината контролирано замразява мастните клетки до -2°С, като ги превръща в кристали. По този начин те се умъртвяват. След третиране на зоната се прави кратък дълбок масаж, който цели бързо покачване на температурата и кристалите се "пукат" директно, а не се размразяват. В следващите 2 месеца третираната зона постепенно и трайно намалява обема и обиколката си, като мастната тъкан се метаболизира през черния дроб и се извежда от организма.

Какъв е ефектът?

Унищожените мастни клетки повече не се възобновяват, а кожата не увисва. Процедурата е абсолютно безопасна, тъй като зоната се предпазва от специална мембрана, напоена с бариерни вещества, а апликаторите са с широка повърхност и гумено уплътнение в краищата. Затова и не се получава вакуум като с фуния или вендуза, а рискът от синини е минимален. При необходимост, една и съща зона може да се третира след 2 месеца, а нова зона може да се включи 2 седмици след първата.

Предимствата пред другите методи за отслабване?

Може да се прилага при кърмещи жени, безболезнена е, заради което не се използва анестезия, може да се прилага в областта на корем при наличие на вътрематочна спирала, няма риск от оставане на неравности и бучки, както и няма риск от увисване на кожата, тъй като процесът е постепенен.

Като много процедури, криолиполизата също има противопоказания: студова алергия, бременност, автоимунни и онкологични заболявания, пейсмейкъри и кожни възпаления в третираната зона. Разберете повече за процедурата тук.

Какво представлява премахването на целулит с BTL Unison?

Това е апаратна терапия, създадена за премахването на целулит и едновременно с това за подобряването структурата на кожата. Напълно безболезнен, иновативен и ефективен метод за борба с целулита. BTL Unison е подходящ за всички видове целулит, тъй като работи чрез ударни вълни и радиочестотен ток. Пациентите усещат загряващ масаж. В зависимост от зоните, които третираме (ръце, паласки, корем, задни части, бридж, бедра, прасец), времето на процедурата варира от 8 до 16 минути. Въпреки че самостоятелно тя е достатъчно ефективна, идеално се комбинира с процедури като мезоцелулитна терапия, криолиполиза, масажи,лимфен дренаж. Достатъчни са от 4 до 8 процедури с BTL Unison, за да се радвате на прекрасна и красива кожа без целулит. Научете повече за процедурата тук.

А, да, и най-хубавото на тези процедури е, че няма проблем да се почерпите с едно парче торта за награда. Добре де, само едно.

И тъй като е нормално да имате въпроси, на които не сме успели да отговорим, можете да се свържете със специалистите от Derma-Act, които с удоволствие ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вас процедура.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР