Мариана Попова и Веселин Плачков сблъскаха теорията си за щастие с петчленно семейство

в „Смени жената“

25 April 2019

Семейството на поп певицата Мариана Попова и актьора Веселин Плачков се впусна в световния социален експеримент в „Смени жената“ и представи своите виждания за това къде е мястото на страстта и близостта на двойката след появата на децата. Артистичното семейство размени живота си за седмица с петчленната фамилия на Вилизар и Елена Велковски, които загърбват изцяло личния си живот, след като стават родители.

Най-важното за Мариана Попова и Веселин Плачков е запазването на близостта и искрите между двойката, както и равенството между всички членове на семейството - философия, която противоречи на начина на живот на семейство Велковски. Коя обаче е истинската рецепта за щастлив семеен живот?

Преди шест месеца в семейството на Мариана Попова и Веселин Плачков се появява малката Екатерина. И двамата имат деца от предишни връзки. Рецептата за семейно щастие на двойката е проста - в основата на всичко поставят близостта помежду си. Поп певицата и актьорът са убедени, че за да бъдеш добър пример и да си полезен на децата си, е необходимо преди това да получиш нужното количество енергия и заряд от половинката си, която след това да предадеш.

Своите противоположни възгледи показа младото, но и голямо семейство на Елена и Вилизар. Двамата са заедно от четири години, като за това време на бял свят се появяват децата им Константин, Виктория и Алекс. Въпреки че нямат ясно установена формула за щастлив семеен живот, в петчленното семейство се спазват установени правила. Докато Елена е изцяло отдадена на грижите за децата и домакинството, взискателният й съпруг има задачата да осигури финансова стабилност на семейството. Вилизар е с 21 години по-голям от Елена, а мнението, което двамата споделят за взаимоотношенията си, е, че противоположностите се привличат. След появата на трите щури и темпераментни деца в семейство Велковски, социалният живот на двойката остава на заден план.

Пълната отдаденост към децата или запазването на личното време между двойката е тайната рецепта за щастлив брак? Тази разлика предизвика вълна от емоции и въпроси в двете съпруги, които размениха животите си за седмица. Още от първия ден, разликите в разбиранията на двете семейства излязоха наяве, а двете съпруги имаха възможността да „влязат в обувките“ на другата жена за няколко дни и да оценят взаимоотношенията си с половинката.

Подреденият дом на семейство Велковски, както и няколкократното споменаване на думи като „чистене“ и „подреждане“ в писмото, което Елена остави на Мариана, е първото нещо, което направи силно впечатление на певицата. А след като заживя в дома им и се сблъсква с трудните характери на децата, Мариана не скри пред Вилизар наблюденията си. Тя бе категорична, че сем. Велковски са позволили на децата си да определят правилата в дома. Мариана Попова, която ежедневно се радва на внимание и грижи от страна на мъжа си, призова Вилизар да направи всичко възможно, за да осигури спокойствие на жена си.

От друга страна, в дома на артистичното семейство, за пръв път от много време насам Елена успя да усети спокойствие. Това, което Веселин установи, след като прекара няколко дни с нея, е, че съпругата е не само физически, но и психически уморена. В откровен разговор между двамата, многодетната майка сподели пред съпруга на Мариана, че няма време за себе си, тъй като около нея винаги има някого, когото да „обслужва“.

Грижата за децата или запазването на близостта и личните взаимоотношения между двойката е правилната рецепта за щастлив семеен живот? Какво ще се случи, когато съпругите на Веселин и Вилизар наложат тези две различни философии в новите си домове и как ще бъдат приети, зрителите ще разберат във втората част на епизода в „Смени жената“ на 1 май от 21 часа по bTV.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР