Тя е най-красива на света

eva.bg 25 April 2019

Снимка: getty images/guliver

Дженифър Гарнър краси корицата на списание People с ежегодната им класация за най-красиви знаменитости. Когато разбрала, че именно нея са избрали за най-красивата, първата й реакция била отрицание и изненада. Просто, защото никога не била попадала в категорията на „хубавите и поддържани момичета“.

Всеки път, когато ми се налага да пътувам извън града, вземам дрехи, които по принцип не нося. Преравям гардероба и си казвам: Каква хубава рокля, защо не съм я обличала досега, ще я взема с мен. В крайна сметка обаче, дори куфарът ми да е пълен с красиви рокли, пак обличам дънките и кецовете, защото така ми е най-удобно. Никога не съм се издокарвала, освен ако някой друг не ме облича за премиери и червен килим“, казва Дженифър Гарнър. Сега разбирате каква е изненадата й, че е избрана да краси броя с най-красивите знаменитости.

Тя признава, че не полага особени усилия и за косата си. Дори не я суши след къпане. „Ходя си с влажна коса, нямам време за сешоар. Та нали съм се изкъпала, какво повече искате? Не съм много и по тренировките. Опитвам се да вляза в някакъв режим, но покрай децата и ангажиментите в крайна сметка често пропускам занятия. И понеже обичам да си похапвам, обикновено съм с няколко излишни килограма. Но пък знам, че наложи ли се да вляза във форма, бързо ще го направя“, каза още Гарнър.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР