Торта от буболечки за рождения ден на кокошките на Гарнър

eva.bg 05 July 2018

Снимка: Instagram

Историята на Дженифър Гарнър и кокошчиците й вече е на път да се превърне в сапунен сериал, който цял свят следи епизод след епизод. След като сама се определи като "chicken lady", разказвайки за новите си домашни любимци, тя пусна и снимка, чрез която ни запозна с една от кокошките. Симпатичната Реджина Джордж бе кръстена на героинята на Рейчъл Макадамс в „Mean Girls“ и Гарнър си я разхождаше на каишка, също като кученце.

За съжаление животът на Реджина не продължи дълго, защото половин година по-късно почина. В нейна памет актрисата пусна видео с най-щастливите й мигове.

За щастие Дженифър си гледа повече от една кокошчица в задния двор на имението си. И всички те явно имат рожден ден на една и съща дата, защото актрисата им направи парти. „Трудно ми е да повярвам, че мина цяла година, откакто се излюпиха тези дами. Растат толкова бързо. Честит рожден ден“, написа тя под снимка в Инстаграм. А на нея освен кокошчиците виждаме и тортата, с която тя е отпразнувала рождения им ден. Не, не е сладка, а зеленчуци с украса от буболечки. Разкри ни го Гарнър - bug cake for you, написа тя.

Ето я и тортата от буболечки за рождения ден на кокошките.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР