Най-доброто от интериорния дизайн у нас

Излезе от печат луксозното издание на Националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“, което представя най-добрите постижения на българските интериорни дизайнери за 2018 г.

30 April 2019

Общо 35 проекта, 12 фирми, над 280 страници – това е Каталогът в цифри. Луксозните твърди корици, висококачествената хартия, професионално заснетите фотографии и най-впечатляващите интериорни решения за изминалата година, отличени с награди по време на DiblaDesignAwards 2018превръщат изданието в ценен подарък.

Вече четвърта година то се радва на постоянно нарастваща популярност не само сред специалистите в областта на интериорния дизайн, но и сред потребителите.

Луксозният колекционерски каталог е като машина на времето – ако сте пропуснали да разберете най-значимата информация за бранша през изминалата година, включително да научите кои са били най-добрите интериорни проекти и кои – най-актуалните продукти и тенденции, то просто може да направите бърза справка с каталога.

Най-доброто от интериорния дизайн за 2018 г.“ е олицетворение на мисията на „Дибла“ да насърчава творците да създават, да не спират да се предизвикват и развиват, да се радват на успеха си – материализиран и достойно представен в издание от нивото на годишния каталог.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР