Бившата и настоящата. Крис Мартин явно е един щастлив мъж

eva.bg 24 April 2019

Гуинет,  Дакота и рожденикът Дерек

Снимка: Instagram

Малко са семействата, при които след раздяла съпрузите запазват не просто добри, а прекрасни отношения. И не само за пред децата, а и защото им харесва да е така.

Говорим за Крис Мартин и Гуинет Полтроу, които се разведоха без драми както относно попечителството над двете им деца, така и по отношение на имуществото им. Оттогава мина доста време, но двамата продължават да поддържат изключително близки отношения. Най-интересното е, че Крис Мартин явно е голям фен на настоящата половинка на Гуинет Брад Фалчък, при това още от самото начало на връзката им. Самата тя ни пуска неколкократно общи снимки на бившия и настоящия по време на закуска у дома, на семейни празници и ваканции.

Е, дойде ред и на Гуинет Полтроу да приеме с отворени обятия настоящата на Крис Мартин. Става въпрос за Дакота Джонсън, с която той е от близо една година. Двете бяха една до друга по време на парти за рождения ден на телевизионната звезда Дерек Бласбърг. И съдейки по снимките, бившата и настоящата се разбират изключително добре. Подобно на бившия и настоящия.

„С Крис ни е писано да сме заедно и да имаме деца. Винаги може да промениш структурата на едно семейство, не е задължително разводът да е опустошителен. Това, че вече не живееш с някой, не означава, че трябва да сложиш край на отношенията ви. Сега връзката ни с Крис е много по-хубава – ние сме приятели, отглеждаме заедно децата си, продължаваме да сме семейство“, коментира Гуинет.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР