Как Кейт Хъдсън навърши 40

eva.bg 21 April 2019

Отговорът е прост – с взривно и щастливо парти. На 19 април актрисата и дъщеря на холивудската звезда Голди Хоун стана на 40, а след дълги колебания (цели шест месеца!) дали да празнува или не, в крайна сметка реши да вдигне луд и незабравим купон с всичките си звездни приятели, начело с Гуинет Полтроу.

Гуинет подхванала Хъдсън още от ранни зори като й организирала ранен урок по йога, а после я завела на „подгряващо парти” в известно заведение.

Вечерта рожденичката най-после оставила и другите си приятели да се проявят и след като инсталирали в дома й пещ за пица и текила бар голямото празнуване започнало. Всички присъстващи участвали в импровизиран майсторски клас по приготвяне на пица, след това дошъл редът на текилата, както и на най-веселата част от менюто – лакомства с канабис. Свещите върху празничната искрящорозова торта били запалени от майката на рожденичката и партито продължило цяла нощ.

И ние бяхме там, ядохме пица и сладки с канабис, пихме текила и се веселихме, по мустаците ни тече (не, нямаме мустаци, такъв е изразът просто), но в устата ни не влезе.  

Хъдсън отпразнува 40-ия си рожден ден и със селфи, публикувано в инстаграм профила й, на което за първи път позира с трите си деца – 15-годишният Райдър, 7-годишният Бингам и 6-месечното бебе Рани Роуз. „Желанията ми се изпълниха. Благодаря за цялата любов! #ThisIs40” – написа актрисата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР