Алиса в Бонбонения свят

eva.bg 06 May 2019

Един от най-впечатляващите световни мюзикли – „Алиса в Огледалния свят”, може да бъде видян в София в изпълнение на малките магьосници от „Бон-Бон”. Близо 60 деца сменят 100 уникални костюма, дело на художничката Златка Вачева, пеят и танцуват като истински професионалисти. Всяко от тях е подготвено за поне две роли, за представленията, които са в поредни дни, има два състава. Мюзикълът се играе в Сити Марк Център и намирането на билети за него е истински проблем.

Как Бонбоните попаднаха в Огледалния свят? В началото на 2018 година “Бон-Бон Мюзик”  представи  авторският мюзикъл "Котешката банда" по музика на Стефан Димитров, който вече повече от година  се играе при голям интерес както в София, така и из цялата страна. След  успешния   дебют на малките артисти в подобен проект, Рози Карасловава, създателката на "Бон-Бон", се осмели да купи правата за втори мюзикъл и то не кой да е, а един от най-емблематичните и мащабни, базиран на едноименния роман на Луис Карол! “Алиса в огледалния свят” не е бил представян в България досега. Режисьор е Бисерка Колевска -  лауреат на много престижни международни награди.

Група „Бон-Бон“  е създадена  през 1995 г. от Рози Караславова, която е продуцент на “Алиса в огледалния свят”. Следващите представления на зрелищния мюзикъл са на 19, 20 май и 16 юни. На 18 май, също в Сити Марк Център, ще се играе „Котешката банда”.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР