В ръцете на татко: Дуейн Джонсън и малката Тиана

eva.bg 18 April 2019

Снимка: instagram

Миналата година Дуейн Джонсън – Скалата посрещна третата си дъщеря – Тиана Джиа Джонсън: „Радвам се, че подарих на този свят още едно силно момиче“, каза тогава той. Другите две дъщери на Дуейн са Симон Александра Джонсън (на 17 години) и Джасмин Джонсън (на три годинки). Тиана и Джасмин са рожбите на Дуейн от настоящата му приятелка Лора Хашинян, а най-голямата му дъщеря – Симон – е от бившата му съпруга Дани Гарсия.

Сега малката Тиана навърши една годинка и 46-годишният актьор не пропусна повода, за да сподели със своите 139 милиона последователи в Instagram, че денят е много специален за него:

Честит първи рожден ден на нашата малка, но силна красавица Тиа. Свиквай с ръцете на татко, малката, те винаги ще те подкрепят“, написа той.

Актьорът е много привързан към момичетата си и се старае да прекарва пълноценно време с тях. Не е изненадващо, че те винаги присъстват в интернет страниците му, където той споделя съкровени моменти от радостите си като родител.

Скоро момичетата ми ще пораснат и няма да мога да ги прегръщам така. Затова сега използвам всеки един възможен момент, за да ги обгръщам с ръцете си. Знам, че ще дойде ден, в който ще поемат живота си и няма да могат да прекарват толкова време с мен, както сега. До последния си дъх ще ги защитавам и ще им помагам“, написа той на един от трогателните кадри, на които Тиана и Джасмин се губят в прегръдките на баща си.

Дуейн и Лора са заедно от 2007 г. Запознават се година по-рано, когато актьорът снима филма на Дисни „The Game Plan“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР