Нека ги чуем - бащите искат да говорят

eva.bg 14 April 2019

Кога „татко“ се превръща в най-важната дума за един мъж? По време на първата семейна конференция “Бащите говорят!” родители с изключителни истории ще разказват и дискутират, за да разкрият заедно с публиката какво означава думата “бащинство” в истинския живот, изпълнен с несигурност и предизвикателства. Какво е да посрещаш хиляди детски въпроси, да предлагаш най-добрия пример от житейския си опит... и да грешиш като част от приключението, наречено семейство.

Конференцията за цялото семейство “Бащите говорят!”, организирана от фондация «Асоциация Анимус», е част от националната кампания “Да бъдеш баща”, която вече няколко години поддържа разговора за най-трудната професия – родителството. Конференцията ще се проведе на 20 април (от 10 до 14 часа) в Сити Марк Арт Център с участието на някои от най-интересните и забележителни мъже и жени в България. Мореплавателят Дончо Папазов, боксьорът Тервел Пулев, шеф Таньо Шишков, семействата Магдалена Малеева и Любомир Ноков, Стефан Командарев и Надя Кожухарова са част от участниците, които ще споделят с публиката своите лични истории за това да бъдеш баща и родител.

Водещи на събитието ще бъдат Мария Чомарова, психоаналитик и директор на фондация “Асоциация Анимус”, и журналистът и сценарист Димитър Стоянович.

Билети с цена 10 лева и комбо билети за двама с цена между 15 и 20 лева могат да бъдат закупени на касата на Сити Арт Марк Център и онлайн www.cmart.info/teatr. Вход свободен за деца до 6 години.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР