The Season Ahead

09 April 2019

Снимка: фотография Васил Германов, стилист Сандра Клинчева, асистент-фотограф Радина Ганчева, грим Алина Манова, коса Парашкев Тодоров – Финчи, модел Сибила, агенция Intermodels

 

80 нюанса деним
Без признаци за забрава 80-те категорично властват над облеклата от деним. Оглеждайте се за подчертани рамене, ципове и специфично оцветени сини тонове, наред с характерните силно избелени ефекти.

яке, деним и обици Patrizia Pepe

Къса дистанция
Настоящите фенове на късите панталони се разделят на два лагера – едните се осмеляват да комбинират къси ластични клинове като за колоездене със строго сако, а другите залагат на стилни къси панталони с ръб и ефект на мъжка кройка.

риза, яке, къси панталони, ботуши и чанти, всичко Givenchy от бутик Dress Code

Втора кожа
Изключително красивите варианти на кожени рокли, поли и шлифери в меки телесни и бежови нюанси ще бъдат хит тази пролет. Не се притеснявайте да комбинирате различни тоналности на бежовото или да го подчертаете с ярък и вибриращ цвят.

тренч, рокля и обувки, всичко Karen Millen

Модерно изкуство
От изкусно преливащите се тонове до ръчните техники за боядисване – новата тенденция за пролет-лято 2019 доскоро бе припознавана само от застаряващите хипита и арт типажи, а днес се превърна в новината, която очакваме инфлуенсърите да разпространяват с пълна сила.

блуза, колан и пола, всичко René Lezard от магазин Basler

Протестен марш
Колкото повече, толкова повече – това е мотото зад „грозните“ маратонки, маратонките на татко или просто зад маратонките с огромни подметки. За добро или лошо те продължават триумфалния си марш и тази пролет.

тишърт, пола, маратонки и чанта, всичко No21 от бутик Trend Box

Урок по ботаника
Модата продължава да се забавлява с щампите на цветя, но това лято идеите й ще достигнат своята точка на насищане. Играйте смело с наслагването на различни флорални принтове или се спрете на класическите мотиви в стил Gucci.

яке и рокля, всичко Gucci от бутик Dress Code

Изящен тон
Цветът на сезона безспорно е бежовото, но кое по-точно е трудно да се каже. Всичките тонове между пастелно бежоворозово до бежовосиво попадат в най-желаната категория за пролет-лято 2019. Носете го от глава до пети за незабавен инстаграм look.

топ, пола, чанта и обувки, всичко MaxMara

Униформен режим
Ако харесвате баланса между мода и функция, то това е вашият тренд. Практичен стил, който бе извън полезрението ни достатъчно дълго време, за да се похвали сега със своето грандиозно завръщане. Очаквайте военни парки, шлифери, комбат панталони и работнически гащеризони да се разхождат по улиците това лято.

шлифер, бански и боти, H&M Studio

Смелият дух на нежността
Дантелата също ни изненадва с нов прочит и напуска пределите на територията, предназначена само за дами с буржоазни навици. Можем да я видим в неочаквани цветове като милитъри зелено и в нетипично смели силуети.

топ, панталон, колан, обувки и чанта, всичко Brunello Cucinelli

Противоположностите се привличат
Както в живота, така и в модата правилото важи с пълна сила и този сезон го доказват комбинациите на най-неочаквани принтове и десени, сливащи се в удивителна хармония. А едно от любимите ни съчетания е това на цветя с карета, обгърнато с така актуалната напоследък лека носталгия.

яке, панталон и топ, всичко Maison Scotch&Soda от магазин Scotch&Soda Store, обувки No21 от бутик Trend Box

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР