Селин Дион го прави във всяка стая

eva.bg 08 April 2019

Снимка: Instagram

През последните няколко години Селин Дион се утвърждава като безспорна модна икона най-вече със смелостта си да експериментира по отношение на стил и визия. Ентусиазмът й, примесен с таланта на стилиста й Лу Роуч, я превърна в новото вдъхновение за индустрията – силна и зряла жена, която умее не само достойно да преминава през тежките периоди на живота си, но и да се променя заедно с духа на новото време.

„Тя е просто удивителна – разказва още Лу Роуч, този път пред GQ. – Споделяла ми е например как когато много се затъжи за мъжа си, слага всичките си диаманти и влиза във ваната. Кой друг може да направи това, освен звезда от ранга на Мерилин Монро и Елизабет Тейлър!“

И като доказателство, че е една от новите модни икони и е една от малкото звезди, които могат да си позволят поведение на истинска дива, сме събрали галерия от различни модни фотосесии на певицата. Всички те са от последната година и общото между тях е, че са направени в различни помещения – я на дома й, я на хотела, в който е отседнала.

Доказателство, че на Селин Дион декор не й трябва. Тя може да го направи във всяка стая, тя винаги събира десетки хиляди харесвания в профила си в Инстаграм. Разгледайте галерията и ще се убедите сами.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР