Защо Меган Маркъл не иска да ражда в отделението на Кейт

eva.bg 02 April 2019

За разлика от Кейт Мидълтън, херцогинята на Съсекс няма да роди първото си дете в крилото Lindo на лондонската болница St Mary. Именно там съпругата на Уилям роди и трите си деца. Меган Маркъл обаче се била спряла на родилно отделение, което било по-близо до дома им в Уиндзор.

Това дете няма да се роди в Lindo. От една страна Меган не иска да копира Кейт. От друга страна тя и Хари осъзнават, че има огромен интерес към бебето, но то едва ли някога ще седне на престола, затова и искат раждането му да е лично, а не държавно събитие.

Освен това, имайки предвид, че е вече на 35 години, Меган се притеснява, че може да се получат усложнения като Цезарово сечение и не иска да е поставена под обществения натиск да изглежда безупречно няколко часа след раждането, заставайки пред фотографите. Като всяка жена, която ще става майка за първи път, тя се притеснява най-вече за самото раждане“, разкриват източници пред западните медии.

Така че на Меган ще й бъде дадено време да се възстанови след раждането някъде, далече от публичното внимание. И когато тя и Хари решат, ще застанат пред медиите с бебето в ръце. Но очевидно това няма да е часове след раждането, както бе при Кейт.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР