Какво крие в багажа си Виктория Бекъм

eva.bg 02 April 2019

Снимка: getty images

Британският Vogue направи нов интересен проект, в който пита различни британски знаменитости кое е нещото, което ги прави именно британци.

Признанието на Виктория Бекъм бе, че тя никога не пътува никъде, без в багажа й да има торбички чай: „Когато в пътническия ти багаж едно от задължителните неща е чаят, знаеш, че си истински британец“, каза тя.

Една от статистиките през последните няколко години, показваща колко чай се пие във Великобритания за една година, показа впечатляващата цифра от 60 милиарда чаши. Да, любовта към чая на Острова не е мит. На човек се падат по 900 чаши чай на година, което е приблизително четири чаши на ден.

Не е изненадващо, че и моделите Джордан Дън и Адоа Абоа също не могат без чай. „Една чаша от вълшебната топла напитка може да оправи всеки мой проблем“, каза Джордан. „Изкуството на комбинацията от чай и бисквити – това е черта на истинския британец“, допълни Адоа.

Наоми Кембъл пък се съсредоточи към кухнята, отколкото към напитките: „Първото нещо, което правя щом сляза от самолета, е да отида директно в заведение, в което мога да хапна риба с пържени картофи“, сподели тя за традиционното ястие на британците.

Вижте цялото видео и останалите звезди, говорили пред Vogue по темата, долу.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР