Какво се е случило с косата ти, Иън!

eva.bg 26 March 2019

Снимка: Instagram

Да, прическата на Иън Сомърхолдър изглежда недовършена и пълна катастрофа и това не е някакъв нов тренд, който би трябвало да ни харесва или да следваме. Актьорът използва социалните мрежи, за да сподели какво всъщност се е случило, за да е в този вид в момента.

Оказва се, че след като си е пийнал порядъчно количество вино е решил да влезе в тренда на 2019 с мохиканските мъжки прически, но... Да, винаги е важно изречението след въпросното но.

Оказва се, че някъде по средата на пълната промяна, която е на път да си причини, той осъзнава, че е подписал договор за снимки на филм, като ролята му изисква да има коса, а мохиканската прическа по никакъв начин не е уместна.

Какво направил ли? Просто спрял веднага с машинката – докъдето стигнал, до там. И сега разчита на продукти, които повишават скоростта на растеж на косата, за да успее тя да порасне достатъчно дълга за снимките, които започват съвсем скоро – през април.

Що се отнася до филма, за който му е забранено да пипа прическата си, става въпрос за продукция на Netflix, където той ще играе доктор Лутър Суон, който ще трябва да спаси света след като опасна зараза плъзва по човечеството – пак ще става въпрос за вампири.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР