Майкъл Болтън – един безнадежден романтик, който все още търси любовта

eva.bg 20 March 2019

Снимка: getty images/guliver

Майкъл Болтън може да е един от най-баладичните и романтични изпълнители, но на 66-годишна възраст той е сам и продължава да търси любовта. Изпълнителят на хитове като „When A Man Loves A Woman“, “Said I Loved You…But I Lied”, “To Love Somebody“, „How am I Supposed to Live Without You“, „Georgia on My Mind“ признава, че е безнадежден романтик. Но защо тогава е сам?

„Аз съм много голям и безнадежден романтик. Според мен не съществува по-красиво и хубаво чувство от това да си влюбен. Аз вярвам в съществуването на абсолютната любов, заради което може би често оставам разочарован. Най-дългата ми връзка, въпреки че бе с прекъсвания, продължи 18 години. Тя бе с Николет Шеридан и беше много силна, но постепенно се изчерпа. Не съм се отказал обаче от търсенето на любовта и вярвам, че в живота ми има място за партньор. Просто трябва да намеря правилната жена“, коментира в интервю изпълнителят.

Може би не е случаен фактът, че само след няколко месеца този търсещ любовта романтичен мъж ще изнесе концерт у нас – на 18 юли в Зала 1 на НДК.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР