Днес Брус Уилис навършва 64... и е все така страхотен!

eva.bg 19 March 2019

Снимка: getty images

 Брус Уилис – вечното „лошо момче“ с екшън в кръвта, днес става на 64 години.

Звездата от „Умирай трудно“ продължава да бъде един от най-желаните холивудски мъже. За себе си обаче той винаги е говорил скромно: „Аз съм просто един обикновен мъж, който имаше много късмет. Всеки ден се опитвам да не вземам толкова сериозно известността си. Имам прекрасни приятели, които ми помагат да остана здраво стъпил на земята“, споделял е той.

Дълго време избраницата на сърцето му бе Деми Мур, с която имаха 13-годишен брак, който приключи през 2000 г. През 2009 г. Брус се жени повторно за манекенката Ема Хеминг. Двамата си казаха „да“ в романтична и тайна церемония, състояла се на Бахамските острови.

Той е баща на пет деца – три от връзката му с Деми и две от Ема.

След като звездата му изгрява през 1985 г. с филма „Съдружници по неволя“, кариерата на Брус върви само напред и нагоре. Днес той може да се похвали с 14 спечелени награди в киното, както и с 24 номинации. Последният му филм е „Стъкления“, който излезе през януари тази година.

Всяка сутрин се събуждам със смях. Да, повярвайте ми, просто ставам от леглото и имам причина да се смея. Съпругата ми ме е чувала да казвам „обичам те“ хиляди пъти, но нито веднъж не ме е чувала да казвам „съжалявам за това“, категоричен е Брус Уилис, който живее така, че да не съжалява за нищо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР