Кралски емоции за деня на Свети Патрик

Кейт, куче, бира и войници с детелини – един забавен и приятен кралски ангажимент

eva.bg 18 March 2019

Снимка: getty images/guliver

Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха ирландските гвардейци по случай деня на Свети Патрик и ако съдим по снимките от събитието – този път се забавляваха най-искрено.

Двамата вече си имат традиция на този ден да присъстват на празника на гвардейците, така че явно вече са си станали близки с войниците от първи батальон, намиращ се в западен Лондон. За поредна година Кейт се срещна и с четириногия си приятел Домнъл – седемгодишен ирландски вълкодав, който е толкова популярен, че си има дори свой профил в Twitter.

Ирландският вълкодав е най-високото куче в света, това е древна порода, съществувала в Ирландия още през четвърти век. Не е агресивна – кучетата напълно са загубили ловния си инстинкт и се гледат само като домашни любимци.

За разлика от предишни години обаче, този път Кейт и Уилям решиха да разчупят малко официалния протокол и пийнаха Guinness заедно с останалите.

Няма как да не отбележим перфектната визия на херцогинята на Кеймбридж, която бе в зелено палто на Alexander McQueen с цена около 3 000 английски лири, шапка на Lock & Co и обувки на Gianvito Rossi с цена 510 лири. Бижутата, естествено, също бяха в зелено. И както повелява традицията, датираща отпреди сто години, Кейт закичи войниците с детелини, преди официалния им парад.

Вижте снимки в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР