Вторият най-важен мъж в живота й

eva.bg 17 March 2019

Висок, красив, синеок, 41-годишен. Да,  Маркъс Андерсън прилича на кинозвезда, но едва ли щеше да е толкова чест гост на страниците на таблоидите, ако не беше по-известен като „най-добрият приятел на Меган Маркъл” и дори като „вторият най-важен мъж в живота й”.

Маркъс е канадец, а с Меган се познават още от 2011 г. , когато стартира участието й в телевизионния сериал „Костюмари”. Тогава, пък и сега, той е високопоставен консултант в един от най-елитните клубове в Торонто – Сохо Хаус. Известен е с изключителната си комуникативност, добрите си връзки и познанства в средите на шоубизнеса, дискретността си и невероятното си чувство за хумор. По времето, когато Меган е още изгряваща звезда се носят и слухове, че двамата имат връзка.

След развода на Маркъл с първия й съпруг, Маркъс се заканва, че отново ще я накара да излиза на срещи и макар че не той е човекът, уредил запознанството й с принц Хари, той изиграва голяма роля за развитието и задълбочаването на връзката им, тъй като организира повечето им по-късни срещи и пътувания така че да останат невидими за заобикалящия ги свят и медиите да не им досаждат.

Някои все още си спомнят милите думи, които настоящата херцогиня на Съсекс написа в туитър профила си (във времето, когато все още имаше право на такъв): „Какво бих правила без теб, мой мили, любими, подкрепящи ме и безкрайно забавен приятелю?! Знам какво – животът би бил много по-скучен...”

Днес Маркъс е неизменна част от живота на Меган. Той е до нея при първата й публична поява с принц Хари през 2017 г., а наскоро я съпроводи в Ню Йорк за пищното бебешко парти.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР