В двореца Кенсингтън всичко се променя...

Какво ново около Межан и Хари

eva.bg 11 March 2019

Снимка: getty images

Големи събития очакват кралското семейство, които обаче влекат със себе си множество промени. Хари и Меган се местят да живеят във Фрогмор котидж (Frogmore Cottage), Уиндзор - преди да се роди бебето им. Оказва се обаче, че след появата му, ще има още неща, които ще бъдат преустроени.

Стана ясно, че дясната ръка на Меган, личната й асистентка Ейми Пикерил, напуска кралското семейство след едногодишна работа там. След като се роди първата рожба на херцогинята и херцога на Съсекс, Ейми е свободна от длъжността си. Причината за това е, че тя има други планове, които иска да осъществи и да се съсредоточи върху себе си:

„Ейми напуска след появата на бебето. За херцогинята ще бъде тежко да се раздели с нея, но в същото време се вълнува и я подкрепя в прекрасните планове, които Ейми е направила за себе си в близкото бъдеще. Тя смята да попътува и да отдели време за себе си. Първоначално тя смяташе да остане до края на годината, но с бебето на път, по-добре беше да съдейства да се открие нов човек. Двете ще продължават да поддържат връзка, а Ейми ще бъде насреща за всякакви съвети и помощ към семейството“, обявиха от двореца Кенсингтън.

Предвид факта, че Пикерил е изключително близка на Меган, помагаше й с целия график и я придружаваше навсякъде, промяната изглежда голяма, но не е внезапна, тъй като подготовката за това тече от няколко месеца.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР