Късмет с четвъртия, Джей Ло!

eva.bg 10 March 2019

Дженифър Лопес и бившата бейзболна звезда Алекс Родригес обявиха годежа си в инстаграм. Джей Ло пък побърза да покаже годежения пръстен с огромен диамант, за който  се смята, че е на цена от 4.5 милиона долара.

Тя е получила така чаканото предложение за брак по време на почивката им на Бахамите. Двамата са заедно от две години. От самото начало демонстрират такава любов и страст, че на всяка Коледа, рожден ден и Свети  Валентин чакахме да чуем новината за брак. Е, най-накрая се случи.

„Това са две години смях. Две години радост. Две години с приключения, вълнения и израстване, защото се учихме един от друг. Между нас има истинско приятелство. И толкова много любов! Ти правиш моя свят по-красив и сигурен. В средата на постоянно променящия и движещ се живот, ти ме караш да се чувствам като тийнейджър, който тепърва го започва. Продължаваш да ме изненадваш по най-невероятния начин и ми напомняш каква късметлийка съм, за да те открия в този момент, в това време – нашето време! Обичам те!“

49-годишната Джей Ло не спира да търси любовта. Досега тя се е омъжвала три пъти, а предложенията за брак, които е получавала, са общо шест, включително от Бен Афлек през 2002 година. Джей има двама близнаци на 11 години от третия си съпруг Марк Антъни. 43-годишният Алекс, бивш състезател на „Янките” и настоящ бейзболен коментатор, е с две дъщери на 14 и 10 години от единствения му досега брак, който приключва през 2008-а.

Te Amo Macho, пише в инстаграм Дженифър Лопес, като е тагнала шоуто на Елън Дедженерис. Парис Хилтън, Клоуи Кардашиян, Рита Ора са сред първите, които я поздравяват. Ние също я поздравяваме - харесваме смелите жени!

Алекс Родригес пък много държеше да покаже на всички какъв романтик е, пускайки после в инстаграм и подготвеното специално от него легло, покрито с листа от рози. Да, романтично е. Много романтично.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР