Парис Джексън защити баща си в Twitter

eva.bg 08 March 2019

Снимка: getty images

Документалният филм „Да напуснеш Невърленд“ („Leaving Neverland"), продуциран и излъчен от HBO, предизвика толкова много шум около Майкъл Джексън, че дъщеря му Парис реши да направи коментар в мрежата.

Филмът обвинява директно Майкъл в педофилия – нещо, което не се случва за пръв път на Краля на попа, както известно. Във филма двама мъже - Джими Сейфчък и Уейд Робинсън - разказват своите истории и срещата си с Майкъл. Те твърдят, че певецът е злоупотребявал сексуално с тях в продължение на години. Същите момчета са заставали на страната на Джексън при предишните обвинения срещу него в педофилия, като пред съда са отричали да е имало блудство с тях. Сега разказват съвсем различна версия на познанство си с певеца.

 Парис Джексън се изказа пренебрежително към всичко това, за да демонстрира, че това е поредният шум за нищо: „Запалете си един джойнт и се успокойте малко. Придържайте се към голямата картина“, написа тя в Twitter. Това, разбира се, предизвика бурни негативни коментари под поста й: „Голямата картина е, че името на баща ти е опетнено и никога няма да бъде изчистено. Майкъл Джексън е сринат завинаги.“, беше един от тях.

Парис обаче не си замълча и отговори: „Таблоидите и лъжите ли са голямата картина? Ще се моля за вас! И наистина ли смятате, че тези хора, които спират музиката му и го обвиняват, могат да изличат името му? Наистина ли вярвате, че имат какъвто и да било шанс ? Успокойте се и имайте мир със себе си“, написа Парис.

Вярно е, че се стигна до там различни радиостанции да спрат песните на Майкъл Джексън. Но пред закона той остана невинен до смъртта си. Сега духовете отново са разбунени, но също така много хора застават зад него. Феновете му организираха различни протести, а Опра Уинфри го защити, правейки специално токшоу, в което да говори за това с обвинителите на Майкъл.

1 КОМЕНТАР
1
Силвия
10 March 2019, 01:33

Браво Парис! Само така. Въобще не се даваш на тези идиоти. Продължавай в същия дух. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ТВОЯТ КОМЕНТАР