Надникваме в будоара на Шарлийз Терон

eva.bg 08 March 2019

Снимка: getty images

„Преди бях сурова към себе си по отношение на старостта – смятах, че с годините всичко става по-зле. Сега знам, че не е така. Всяка възраст може да бъде красива“, казва една от най-красивите жени на света.

Освен, че Шарлийз не се страхува от старостта, тя знае колко е важна любовта към себе си. Затова тя не прави никакви компромиси в избора си на козметика и се стреми да си дава най-доброто.

Когато става въпрос за грижа за кожата и борба със стареенето, някои звезди се придържат към най-простичките и надеждни решения за красота - диети и упражнения. Но Терон има малко по-дълъг списък. Когато я питат за продуктите, които ползва, тя казва: „Държа на серума, околоочния крем, както и на наистина добър хидратиращ крем.“ А кой е перфектният крем за целта? За Шарлийз това е La Prairie Cellular Radiance Emulsion SPF30.

„Аз съм самотна майка, която има много забързано ежедневие. Затова залагам на качествена и ефективна козметика“, казва тя, доверявайки се на продуктите на La Prairie.

Луксозният бранд е лансиран през 1982 г., но неговата история може да бъде проследена до 1931 г., когато той е част от Clinique La Prairie. Още оттогава на тяхното новаторство в козметиката залагат имена като Уинстън Чърчил, Марлене Дитрих и Глория Суансън. Днес La Prairie продължава да присъства в будоара на завиден списък от звездни почитатели като Шарън Стоун, Виктория Бекъм, Ева Лонгория, Катрин Зита-Джоунс и още много други.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР